• menu

Over ons

Werken bij Crowd Support betekent werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s. Crowd Support is een organisatie die hard groeit en zich snel ontwikkelt. Hierdoor ontstaan ook voor onze medewerkers regelmatig mogelijkheden om mee te groeien.

We bedienen een heel divers palet aan evenementen. Van muziekevenementen tot sportevenementen en van corporate evenementen tot mediaevenementen. Optimale veiligheid en gastvrijheid zijn ons uitgangspunt bij alles wat doen. Op deze drijfveren selecteren en trainen wij dan ook onze medewerkers. Dit maakt ons sterk, betrouwbaar en doelgericht.

Onze missie is het ondersteunen en ontzorgen van organisatoren om bezoekers een veilig en vooral prettig evenement te laten beleven. Waarbij we graag een stapje extra zetten. Dit geldt niet alleen voor opdrachtgevers en bezoekers, maar ook net zo goed voor onze medewerkers. Enkele voordelen waar onze medewerkers kosteloos van kunnen meeprofiteren zijn:

  • Korting bij meer dan 200 sportscholen;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Korting op professionele portofoon-oordoppen.

Crowd Support heeft een landelijk netwerk van opdrachtgevers en daarom zijn we ook op zoek naar beveiligers door heel Nederland. Ben je enthousiast geworden? Versterk dan ons team en solliciteer!

Je kunt ons ook volgen op Facebook en YouTube!